Moodle Pty Ltd er et australsk selskap, som støttes av et nettverk av over 200 utviklere og 71 Moodle Partnere over hele verden.

 

Med titusener av læringsmiljøer over hele verden, er Moodle klarert av små og store institusjoner og organisasjoner som Shell, London School of Economics, State University of New York, Microsoft og Open University. Med over 130 millioner brukere innenfor akademisk og forretningsmessig bruk gjør dette Moodle til verdens mest brukte læringsplattform.

Nøkkelord: Brukervennlig, fleksibel, tilgjengelig, enkelt å tilpasse, sikker


Kontinuerlig utvikling

Moodle er bygget med åpen kildekode, som betyr at det blir kontinuerlig gjennomgått og forbedret til å dekke nåværende og nye behov hos sine brukere.

Tilgjengelig og mobil

Moodle er en web-basert løsning og kan nås fra hvor som helst i verden. Med et standard mobil-kompatibelt grensesnitt og kompatibilitet på tvers av alle nettlesere, er innholdet på Moodle plattform lett tilgjengelig og konsistent uavhengig av nettleser og enhet.

Designet for å støtte undervisning og læring

Med over 10 års utvikling styrt av sosial konstruksjonistisk pedagogikk, leverer Moodle et robust sett med læringsverktøy for elever samt et bra samarbeidsmiljø som skal være med å styrke både undervisning og læring.

Læringsplattform med alt-i-ett

Moodle har et enormt utvalg av funksjoner og det mest fleksible settet med verktøy, som støtter både blandet læring og 100% nettbaserte kurs.

Fleksibelt og lett å tilpasse

Ettersom Moodle er åpen kildekode, kan det tilpasses på mange måter og formes til hver enkelt bruker. Du kan utvide din Moodle portalens funksjoner ved hjelp av fritt tilgjengelige plugins and add-ons som finnes fritt tilgjengelig for brukere - mulighetene er uendelige. 

Skalerbar til enhver størrelse

Fra noen få studenter til millioner av brukere, kan Moodle skaleres for å støtte behovene til både små klasser og store organisasjoner. På grunn av sin fleksibilitet og skalerbarhet, har Moodle blitt tilpasset for bruk i utdanning, næringsliv, non-profit og offentlig sektor. 


Robust, sikker og privat

Forpliktet til å ivareta datasikkerhet og personvern, er sikkerhetskontrollene i stadig utvikling og implementert i Moodle utviklingsprosesser og programvare for å beskytte mot uautorisert tilgang, tap av data og misbruk.