Skip to main content

En stor milepæl nådd - 500 000 brukere

skrevet av Hans Brox og Jonna Vienola |

eFaktor har rundet 500 000 brukere på sine Moodle kundeinstallasjoner!

Solid vekst for Moodle i Norge

Med stor glede konstaterer vi at brukermassen på våre servere stadig vokser. Vi har nå rundet 500 000 brukere, og vel så det, på våre installasjoner. Moodle er i vekst i Norge og det er stor etterspørsel på våre tjenester. Som Moodle Partner i Norge er vi stolte over å kunne levere gode, driftsikre og solide tjenester, som ligger helt i front når det gjelder framtidsrettet utvikling av e-læringsløsninger.

Driftsikkerhet satt i system

Når vi har valgt serverløsninger, så har vi valgt kvalitet fremfor lavest mulig kortsiktig pris. Vi ønsker å rette et stort takk til vår trofaste og solide driftspartner, Basefarm. I samarbeid med dem har har vi etablert et meget driftssikkert miljø for hele vår Moodle serverpark. En serverpark som gjennom mange års erfaringer er optimalisert til å fungere smidig og stabilt - en historisk oppetid på 99,97% sier sitt. Vi verdsetter trygghet og dette kommer våre kunder tilgode.

Høyt kvalifisert personell

Basefarm har med sine høyt kvalifiserte og kompetente konsulenter gitt oss grobunn og trygghet for å kunne tilby tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Det solide driftstekniske grunnlaget, gir oss store fordeler og trygghet. På grunn av av dette kan vi konsentrere oss om å gjøre det vi er best på: Å lage god e-læring, utvikle Moodle og integrasjonsløsninger, samt rådføre våre kunder om brukertilpassede løsninger.

 

Takk til Basefarm og våre kunder for mange gode samarbeidsår. Vi gleder oss til fortsettelsen og de neste 500 000 brukerne. Kanskje blir du og din bedrift en av de nye?

 

 

Tilbake