Skip to main content

Kursutviklerkurs i Moodle er klart!

skrevet av Hans Brox |

Vi har i lengre tid fått mange henvendelser fra dere i kommunesektoren som har ønsket et nettbasert kurs i hvordan man kan lage kurs i Moodle, på KS-læringsportalen. Vi vet at dette har vært et savn og det er derfor med stor glede vi nå kan tilby et eget kursutvikler-kurs i dette.

Dette kurset er skreddersydd for kommunesektoren og dere som opererer i KS-læring. Kurset er spesielt rettet mot dere som skal utvikle egne kurs. Kurset er gjennomgått og testet av utvalgte i målgruppen og de har også gitt oss nyttige innspill som vi har tatt med oss i utviklingen av kurset. Vi håper og tror derfor at det er mange av dere som vil ha stort utbytte av å gjennomføre dette.

Kurset har en varighet på mellom 6 og 12 timer, alt etter hvordan du foretrekker å gjennomføre det og hvordan du jobber. Her det store individuelle forskjeller, men det kan være smart å ta kurset parallelt med at du skal lage kurs selv. Da vil du lettere kunne relatere det til egen hverdag og få et mest mulig optimalt utbytte av kurset. Men er du av den lærevillige og interesserte typen, så er det ingen grunn til å vente. Vi tror du vil finne mange gode råd og tips underveis!

Kurset er lagt opp med en utstrakt bruk av enkle og instruktive videovisninger med skjermbilder som et sentralt virkemiddel. Du vil finne mange praktiske eksempler mht til hvordan du gjør hva og hvor du finner de ulike funksjoner i menyen osv. Det vil derfor være lett å kjenne seg igjen i brukergrensesnittet og navigasjonen. Du vil også få praktiske oppgaver underveis.

Her finner du temaer som omhandler følgende.:

  • Det helt grunnleggend
  • Side- og teksteditor
  • URL, Fil, Ordbok og Forum
  • Quiz og leksjon
  • SCORM, Innlevering og Informasjonsfelt
  • Innstillinger, påmeldingsmetoder, aktivitets- og kursfullføring og godkjenning

 

Ved fullført kurs vil du få tildelt et kursbevis som dokumentasjon på at du har gjennomført kurset. I tillegg er det til dette kurset laget bronse-, sølv- og gullutmerkelser som tildeles etter oppnådd resultat.

Høres dette interessant ut for deg og ønsker du å øke din egen kompetanse på en rimelig og effektiv måte?

Ta kontakt med support@efaktor.no for å bestille tilgang til kurset nå.

Tilbake