Skip to main content

Ny Moodle versjon 3.2 er lansert

Med versjon 3.2 har Moodle fått seg et realt løft i utseende og brukervennlighet, samt mange nye funksjoner. Boost er et nytt standarddesign, og det gir et mer fresht og moderne utseende, og det har veldig gode muligheter for egen konfigurasjon av designet. Kommunisering via meldinger og varslinger er gjort både mer tilgjengelig og tidsriktig slik at det svarer til brukernes krav og forventinger.

Kommunisering via meldinger og varslinger er spesielt gode nyheter for høgskoler, universiteter og akademier hvor kommunisering mellom studenter og studenter og lærere skjer direkte i læringsplatformen. Moodle 3.2 gir en enorm forskjell på måten man kommuniserer på i Moodle. 

I tillegg har Moodle kommet en rekke andre endringer, som løfter standardene til et nytt nivå. Moodle har laget en statistikk generator, som man kan generere responsive og interaktive statistikk med, og som er lett tilgjengelig for alle rapporter. Moodle er også blitt LTI2 kompatibel samt fått en ny bransjeledende Media Player som standard funksjon. 

 

Tilbake