Skip to main content

Takk for i år!

skrevet av Jonna Vienola |

Om få dager vil nok et innholdsrikt år være tilbakelagt. Vi ser tilbake på dette året med smil om munnen.

Vi har fått mange nye og interessante kunder i løpet av 2016. Samtidig har våre eksisterende kunder fått god respons og resultater ved hjelp av sine Moodle portaler, kurs og prosjekter. Det er tilfredsstillende å oppleve at våre kunder gjør suksess. De blir stadig dyktigere i å utnytte mulighetene som ligger i nettbasert kursing og det er svært gledelig. På samme tid er det inspirerende å se hvordan Moodle videreutvikles, blir stadig mer brukervennlig og får et mer effektivt grensesnitt. Siste versjon har en rekke gode forbedringer. Med snart 100 millioner Moodle brukere i 231 land, så er vi en del av en stadig større familie. Størrelse er ikke alt, men det betyr enormt mye for momentet i utviklingen.
 
eFaktor har mange nye spennende prosjekter på gang på nyåret og gleder oss over den stadig økende entusiasmen som vi møter i markedet. Vi føler oss derfor godt rustet til å møte nye utfordringer fremover.
 
eFaktor vil takke alle våre kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere for et spennende år og ser frem til et fortsatt godt samarbeid i 2017.
 
God jul og godt nytt år!

Tilbake