Skip to main content

Vi takker for i år!

skrevet av Hans Brox |

Takk til alle dere som i år har valgt eller fortsatt viser tillit til eFaktor som sin leverandør av Moodle tjenester. Vår kundeportefølje har hovedsakelig bestått av kunder som har behov for profesjonelle hostingtjenester eller trenger bistand for å utvikle ny funksjonalitet i Moodle. Vi ser også at antall kunder som har behov for rådgivning i andre Moodle relaterte tjenester, som kursutvikling og opplæring har vært økende. Som følge av dette har vi hatt et hektisk, men meget hyggelig og godt år i 2017.

Vi kan konstatere at stadig flere nordmenn stifter bekjentskap med Moodle som læringsplattform og de utallige mulighetene Moodle kan tilby for både store og små bedrifter, organisasjoner, samt skoler og utdanningsinstitusjoner. Vår største glede er å oppleve den suksess som så mange av våre kunder har i form av enklere kursproduksjon og -gjennomføring.

Effektiv opplæring, økt kompetanse og sparte kostnader er bare noen av de positive effektene som bruk av Moodle læringsplattform gir våre kunder. Dette gleder oss enormt og vi vil fortsette å bistå dere, gi råd og videreutvikle funksjonalitet slik at dere kan øke suksessen med deres valgte løsning.
 
Om få dager er det atter jul og vi tar en pust i bakken for å samles med våre nærmeste. Da skal vi hygge oss med julefri og litt andre aktiviteter for å lade batteriene for neste års aktiviteter. Mange nye og spennende prosjekter er i gang,  flere er i startgropen og under planlegging, så vi vil gå mot nok et spennende og travelt år i 2018.
 
Vi ønsker å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører for den utrolige reisen som vi har hatt sammen i 2017 og ser fram til et fortsatt godt samarbeid til neste år.
 
Gledelig jul og godt nytt år - til hver især!

Tilbake