Personvernerklæring for efaktor.no

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan eFaktor AS samler inn og bruker personopplysninger, samt hva eFaktor AS gjør for å beskytte personopplysningene.

 

eFaktor AS fokuserer på å ivareta og beskytte våre kunders personlige data. eFaktor AS behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som kunde.

 

Ved å bestille og ta i bruk våre tjenester samtykker du til at eFaktor AS behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og de rammer som den til enhver tid gjeldende lovgivning oppstiller.

 

1 Behandlingsansvarlig

eFaktor AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger.

2 Hvilke personopplysninger samler vi inn og hva bruker vi personopplysningene til?

Registrering og innsamling av personopplysninger

eFaktor behandler de personopplysningene du oppgir når du kontakter oss og opplysninger som du på annen måte frivillig gir fra deg, for eksempel opplysninger om navn, e-postadresse, mobilnummer og arbeidsforhold.

Bruk av personopplysninger

eFaktor bruker personopplysningene for å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, gi informasjon om våre tilbud og nyheter om Moodle.

Webanalyse/Webstatistikk

eFaktor AS samler inn opplysninger om besøkende på efaktor.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet vårt. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

eFaktor AS brukerPiwiktil webanalyse.

Epost

eFaktor AS har i dag et ticketsystem som håndterer alle henvendelser via epost. Epost som blir sendt inn til eFaktor vil få et unikt nummer som videre blir filtrert ut i fra hvilken type henvendelse det er. Dette gjøres for at alle henvendelser skal bli besvart og at henvendelsen blir satt i en kategori slik at riktig person besvarer henvendelsen.

Cookies

De aller fleste nettsider av i dag benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva "cookies" er. Her finner du informasjon om hvordan vi bruker cookies på efaktor.no.

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at eFaktor AS informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte "cookie paragrafen" sier følgende:

§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  • utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett

  • som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

 

Følgende cookie(s) brukes på efaktor.no:

  • PHPSESSID. Denne cookien brukes for at publiseringsløsningen (TYPO3) skal fungere best mulig. Cookien fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

3 Utlevering av personopplysninger til tredjepart

eFaktor AS utleverer ingen personopplysninger til tredjeparter

4 Hvordan sikres, arkiveres og slettes opplysningene

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som eFaktor AS har registrert om deg. Du kan også kreve retting og sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.

5 Gjennomføring av endringer

Denne personvernerklæringen vil kunne revideres og oppdateres for å gjenspeile eventuelle endringer i vår behandling av personopplysninger eller endringer i gjeldende lovverk.

6 Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller denne personvernerklæringen ta kontakt med oss på support@efaktor.no.