eFaktor tilbyr full hosting av din kursportal på et driftssikkert servermiljø med monitorering og overvåkning 24/7, slik at det eneste du trenger å sørge for er tilgang til nettet.


Vi har utarbeidet et godt system der alle våre servere er optimalisert til å håndtere Moodle og dets funksjoner. Vi går gjennom operativsystemer, applikasjoner, databaser, sikkerhet, backup og oppgraderinger jevnlig for å sikre deg den beste opplevelsen med Moodle.

Tilgjengelig og skalerbar

Dine brukere har mulighet til å lære uavhengig av tid, sted eller enhet så lenge de har tilgang til nettet.

Dersom din kursportal trenger mer ytelse eller lagringsplass, skalerer vi alle nødvendige ressursene slik at din kursportal fortsatt vil drives optimalt til enhver tid. 


Trygg og oppdatert 

Vi monitorerer og overvåker din kursportal for å sørge for optimal drift. 

Vi tar backup av din kursportal hvert eneste døgn for å sikre dine data til enhver tid. 

Vi gjennomfører systematiske og planlagte oppdateringer/oppgraderinger hele året, slik at din kursportal alltid er oppdatert med nyeste versjon.

Kostnadsbesparende

Det er ingen skjulte kostnader, og heller ingen etableringsavgift.

Vår SaaS løsning gir deg full kontroll over kostnader knyttet til din kursportal, og du kan bestemme om ditt abonnement faktureres månedlig, kvartalsvis eller én gang i året. 

Sikkerhet

Vi har strenge krav til sikkerhet og infrastruktur, som er robust, stabil men også fleksibel, slik at vi ved behov kan skreddersy våre tjenester til våre kunder. All data ligger på våre fysiske datasentre som bare er tilgjengelig for autorisert personell. Vi har lagvis bygd opp et infrastruktur som inneholder brannmurer og lastbalanserere, slik at potensielle trusler og angrep blir stoppet i lagene langt utenfor deres lagrede data. Derfor kan dere stole på at deres data forblir trygge og sikre hos oss.