Moodle er kraftig og fleksibelt verktøy med mange muligheter for videreutvikling samt integrasjoner mot andre systemer og tjenester.

Trenger du en ekstra modul til din Moodle? eFaktor har lang erfaring med modulutvikling og integrasjoner mot andre systemer. Kun tanken er begrensningen og våre erfarne Moodle-utviklere har årelang erfaring og spesialkompetanse på feltet. 

Som sertifisert Moodle-partner kan vi utvikle tilleggsmoduler helt etter ditt ønske. 

 

Utvikling

Trenger du Mikrolæring?

Vi har laget en mikrolæringsmodul som lar deg sende ut kurset ditt via epost i passende «porsjoner» på det tidspunktet du ønsker. I Kalendermodus sendes epostene på tidspunkter du angir. I aktivitetsmodus følger modulen med på aktiviteten og sender f.eks. neste aktivitet(er) til deg hvis den ikke er utført innen to dager etter forrige aktivitet.

Ett klikk på lenken i eposten, tast inn din personlige pin, og du er inne i kurset. Smart, ikke sant? 

Trenger du kompetansestyring?

Vi har laget kompetansestyring til Moodle som er i bruk i en rekke bedrifter/organisasjoner i dag. Vår kompetansestyring gir deg full oversikt over sertifiseringer/godkjenninger og statusen for dem helt ned til den enkelte medarbeider. 

Du kan glede deg til neste versjon. Da legger vi til en mengde ny og etterspurt funksjonalitet som gjør hverdagen din enda enklere.

Trenger du lisenshåndtering av kursene dine?

Vi har laget det også. Dette er en egen påmeldingsmodul med en rekke kraftige funksjoner. Du kan f.eks. selge brukerlisenser til kursene dine og straks en kursdeltaker har benyttet den som påmelding til et kurs blir den låst til vedkommende kursdeltaker og kurs og kan ikke gjenbrukes av andre. Smart, ikke sant?

 

... og vi har mye mer å by på. Sannsynligvis har vi laget modulen du ser etter allerede, hvis ikke lager vi den.

Kontakt oss i dag!

Integrasjoner

Vi har lang erfaring med å lage integrasjoner mellom Moodle og andre systemer. Har du et system som er i bruk til daglig, og du vil koble Moodle opp mot dette systemet, kan vi hjelpe deg med det. 

Ofte vil det også være ønske om å ha Enkel pålogging, også kalt Single Sign On (SSO), fra for eksempel bedriftens intranett til Moodle. Dette vil gjøre det enklest mulig for de ansatte å komme seg inn på kursportalen når de først allerede er innlogget i bedriftens interne nettverk. Kun ett klikk - og du er innlogget også i Moodle.

Vi kan også integrere med eksterne studiesystemer via IMS Enterprise eller andre formater som måtte ønskes. 

Noen eksempler på påloggingsintegrasjoner:

  •  Enkel pålogging via Feide

  •  Enkel pålogging via ADFS

  •  Pålogging via ID-porten

  •  Integrasjon mot NIF’s interne systemer

  •  Brukerdata fra AD (Active Directory)

  •  Dossier

  •  Integrasjon med LUDUS (Dansk skoleadministrativt system)